Stagaires

Wie is GKB?

GKB Nederland / goedkopekoffiebekers.nl is onderdeel van Van De Velde Packaging en is een grote speler op de koffiebekermarkt. Met vestigingen in Groningen en Baflo is GKB Nederland inmiddels de grootste speler in de Benelux in dit segment. Wij produceren meer dan 3.500.000.000 bekers per jaar. Ons uiteindelijke doel is om de leidende speler op de wereldmarkt te worden. We hebben een uitgebreid assortiment voor mkb en grootzakelijk!

Met een gezonde dosis zelfzekerheid maken we graag vernieuwende keuzes. Wij hebben het hart op de tong, dromen van mooie idealen en zijn bovenal doeners. De rode draad binnen onze organisatie is naast servicegerichtheid, om te blijven vernieuwen en nooit stil te staan. We zoeken altijd naar manieren om het nog beter te doen.
Wij zijn loyaal en hebben altijd het beste met je voor. Loyaliteit is voor ons de overtreffende trap van betrokkenheid. Daarnaast zijn we daadkrachtig, we doen, proberen en bovenal bewegen. We kijken vooruit in plaats van achterom. Bovenal hebben we vertrouwen in onze eigen kwaliteiten.

In onze dynamische organisatie, die continu in ontwikkeling is, verwelkomen we graag nieuwe talenten. Ons team bestaat uit diverse professionals met expertise in verschillende vakgebieden, en zij zijn gereed om jou de essentiële vaardigheden van het vak bij te brengen. Maar dat is niet het enige; wij geloven er ook in om van elkaar te leren en te groeien!

Ontdek hieronder de diverse stageplekken die momenteel beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of het nu via een berichtje, een video, of op een andere creatieve manier, laat van je horen! Je kunt contact met ons opnemen via personeel.gkb@vandeveldepackaging.com. We kijken ernaar uit om meer over jou te weten te komen.

  • Sales

    Beschik jij over commercieel talent, ben je gepassioneerd over klantcontact en heb je de wens om je verder te verdiepen in sales en alles wat daarbij komt kijken? Wij bieden momenteel een stageplek aan op onze salesafdeling.

  • Marketing

    Ben je geïnteresseerd in het uitbreiden van je kennis over online marketing en het volledige spectrum dat daarbij hoort? Binnen onze diverse marketingafdeling bieden wij een mogelijkheid voor jou om alle facetten van dit vakgebied te verkennen en te leren.

  • Magazijn

    Voor ons magazijn in Groningen (van meer dan 20.000 m2) en Baflo (van ca. 10.000 m2) zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaires die van aanpakken houden.

1 van 3