Over Goedkopekoffiebekers

Goedkopekoffiebekers.nl is geen groothandel, maar producent van koffiebekers. Wij hebben alle faciliteiten in eigen huis, van design tot productie en van opslag tot verzending. Wij produceren zowel in China als in Nederland met eigen Europese machines. Hierdoor garanderen wij de snelste levertijden, beste kwaliteit en bovendien de laagste prijs.

 

 

Hoe het begon

De verkoop van disposable bekers is begonnen als marketingconcept. Het verkopen van advertenties op een product wat als walking bill board diende was een groot succes. Door deze bekers gratis te verspreiden bij universiteiten, hogescholen en sportverenigingen kregen we veel positieve reacties. En hier is het niet bij gebleven.

Meerwaarde

Veel instellingen, bedrijven én verenigingen zagen zelf ook de meerwaarde van het bedrukken van koffiebekers met hierop een eigen logo. Door actief in te zetten op bekers met een eigen bedrukking tegen tarieven waarvoor standaard bekers werden ingekocht, was de interesse groot. Zo groot dat er meteen is geïnvesteerd in eigen machines om nóg meer invloed op kwaliteitscontrole te hebben. Vanuit hier is het bedrijf gaan uitbouwen. Wij werken met eigen Nederlandse mensen in onze fabrieken in China voor een optimale communicatie. Daarnaast produceren wij ook kleine aantallen op eigen machines in Groningen voor een optimale snelle levering.

Breed assortiment

Vanaf 2011 is goedkopekoffiebekers.nl actief op de koffiebeker-markt. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers in dit segment. Naast een eigen productie van kartonnen bekers is er een breed assortiment van plastic bekers, koffiedeksels, roerstaafjes, suikersticks en creamersticks en nog veel meer. Kortom: Goedkopekoffiebekers heeft alle producten rondom koffie in huis. Voor groot- en kleingebruikers.

Tevredenheid

Van het begin af aan is er een bedrijfscultuur geweest die zich richt op het tevreden houden van de klant. Een relatief jong bedrijf die hard werkt voor, en blij is met, elke (nieuwe) klant. Niet voor niets scoren wij een 9.3 op klanttevredenheid. Koffiebekers zijn voor veel mensen een bij-product maar voor dit bedrijf de corebusiness. Wij zijn kritisch over koffiebekers. Geen 100.000 verschillende producten, maar 10.000 m2 aan een relatief klein assortiment maar met zekerheid de beste kwaliteit en de beste service.