Bedrukte koffiebekers

Op zoek naar goedkope, sterke koffiebekers die je kunt laten bedrukken naar jouw eigen wensen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Laat jouw gewenste formaat koffiebeker bedrukken met bijvoorbeeld je eigen logo of een leuke, inspirerende tekst! Hierdoor wordt het nog leuker om koffie of een andere warme (of koude) drank te gaan drinken!

Kwaliteit bedrukte koffiebekers

Heb je ook zo’n hekel aan lekkende of veel te dunne koffiebekers? Wij ook! Daarom ben je er bij ons zeker van dat onze koffiebekers niet zullen lekken! Onze koffiebekers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit karton en daarom te sterk om te kunnen lekken. Daarnaast bieden we ook nog twee formaten (230 cc en 300 cc) dubbelwandige bekers aan, deze zijn dus nog veel sterker. De bedrukte koffiebekers zijn uitermate geschikt voor zowel koude als warme dranken. We houden, voordat we de bedrukte koffiebekers naar je verzenden, zelfs nog een kwaliteitscheck. Zo weten we 100% zeker dat de koffiebekers niet zullen lekken!

Formaten

Wij bieden verschillende formaten aan, waardoor we voor iedereen wel een goed formaat hebben! Het ene formaat is geschikt voor espresso’s, de andere weer voor koffieautomaten. Daarnaast hebben we ook het formaat koffiebeker in ons assortiment die makkelijk mee is te nemen. Formaten vanaf 230 cc zijn het meest geschikt voor onderweg/to go.

Ontwerp

Natuurlijk kunt je je eigen logo of quote af laten drukken op de koffiebeker, maar wij bieden ook de mogelijkheid om geheel kosteloos een ontwerp voor je te maken (t.w.v. €70,-). Na een overleg ontwerpen wij een afbeelding voor je en drukken deze pas af als je er helemaal tevreden mee bent. Gratis en voor niets! Wij helpen je de perfecte bedrukte koffiebeker te ontwerpen.

Onze voordelen:

 Koffiebekers full color bedrukken vanaf 1.000 stuks, levering al mogelijk binnen 5 werkdagen;
 Altijd volledig gratis op maat gemaakt ontwerp (t.w.v. €70,-). Wij produceren pas bij een volledig akkoord van jouw wensen;
 Eigen productiefaciliteiten in China voor het produceren vanaf 50.000 stuks;
√ Groot warenhuis voor het opslaan van je koffiebekers om vervolgens koffiebekers op afroep toe te sturen;
 Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- en opslag van je orders;
√ Het hele traject hebben we in eigen handen, waardoor er geen extra kosten om de hoek komen kijken;
 Grote kwaliteitscontrole waardoor wij garanderen dat je nooit lekkende bekers hebt!