De goedkoopste koffiebekers van heel Nederland

koffiebeker

Goedkopekoffiebekers.nl is in tegenstelling tot vele andere aanbieders, zelf producent van kartonnen koffiebekers. Met productiefaciliteiten in zowel Nederland als in China hebben wij het gehele proces van papier tot eindproduct in eigen hand. En hiermee bieden wij ontzettend veel voordelen.

We hebben hierdoor altijd de snelste levertijd, maar ook de laagste prijs voor iedere bestelling.

Er zitten bij ons geen schakels tussen van diverse partijen. Je koopt rechtstreeks koffiebekers in bij de fabriek. Al onze bekers hebben een hoogwaardige kwaliteit, je hoeft dus niet bang te zijn voor een lagere kwaliteit, wij bieden enkel de hoogste kwaliteit aan. Dit betekent stevige bekers die niet lekken, de mogelijkheid om je eigen bedrijfslogo op de bekers te laten bedrukken en een ruim assortiment aan koffiebekers van karton of plastic.

De hoogste kwaliteit koffiebekers 

Ondanks onze scherpe prijzen lever je bij Goedkopekoffiebekers.nl niet in op de kwaliteit van je koffiebekers. Sterker nog, wij doen er alles aan om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Zo bieden onze koffiebekers de juiste bescherming tegen hete dranken, zodat je je handen niet brandt. Dit verzekeren wij bij kartonnen koffiebekers door middel van een dikke wand en bij plastic koffiebekers dankzij ribbels die de warmte op de juiste manier verdelen.

Voorkom dat koffiebekers een grote kostenpost voor je bedrijf worden en maak gebruik van onze bulkkortingen. Hiermee kunnen wij je nog meer voordeel bieden. Wil je in één keer een groot aantal dozen bestellen? Vraag dan direct een offerte aan. Dan kunnen wij samen met je bespreken wat de totaalkosten voor je bestelling zijn. Bij ons geldt altijd: hoe meer koffiebekers je bestelt, hoe goedkoper het wordt.

Mocht je elders toch een lagere prijs gezien hebben? Bel ons even op en we passen onze prijs gelijk voor je aan! Bij ons kun je altijd aanspraak maken op de Laagste Prijsgarantie. Naast deze unieke lage prijzen bieden wij je daarbij ook een snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) en wordt je bestelling altijd gratis bezorgd.

Bij ons heb je altijd de laagste prijs voor je koffiebekers

En dat geldt ook voor de koffiebekers die je met je eigen bedrijfslogo kunt laten bedrukken. Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrukte koffiebekers en geef je organisatie de uitstraling die zij verdient!