Welke alternatieven heeft u voor plastic koffiebekers?

Plastic producten mag u vanaf 2021 niet meer eenmalig gebruiken. Dit betekent dat ook plastic bekertjes in de ban gaan. Gelukkig zijn er veel alternatieven voor te bedenken. Hier ziet u welke alternatieven plastic heeft. Kartonnen bekertjes beschikken over een stevige coating en zijn daardoor zeer geschikt voor koffie of thee. De bekertjes zijn in allerlei verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Ook is het bij www.goedkopekoffiebekers.nl mogelijk om zelf een ontwerp te creëren. De koffiebekertjes zijn van de beste kwaliteit en 100% lekvrij. Ga voor bekertjes in verschillende formaten. Zo is er voor ieder kopje koffie een geschikte beker te vinden. Denk aan een grotere koffiebeker voor cappuccino en een kleintje voor espresso. Tegenwoordig zijn er koffiebekertjes die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Het grote voordeel van deze koffiebekertjes zit hem in het verschil met plastic. Bij plastic duurt het honderden jaren voor het materiaal verteert. Een biologisch afbreekbaar koffiebekertje is ontworpen om gemakkelijker af te breken. De coating is gemaakt van suikerriet en het karton is opnieuw te gebruiken.

Gaat u liever voor iets anders dan karton? Dan is het stevige bamboe geschikt voor u. Dit materiaal leent zich uitstekend voor koffie 2 go. Voor op een evenement of op het kantoor. Deze koffiebekers zijn biologisch afbreekbaar en daardoor een alternatief dat net zo goed is als kartonnen koffiebekers. In vergelijking met de koffiebekers van plastic zijn dit uitstekende alternatieven. Naast koffiebekers zijn er uitstekende duurzame alternatieven voor andere disposables.

 

Voor welk alternatief kiest u?

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.