Wegwerpbekers kiezen binnen 5 minuten

Wegwerpbekers zijn ideaal wanneer u sap of smoothies verkoopt en voor verschillende drankjes tijdens festivals en talloze andere gelegenheden. We zien wegwerpbekers ook steeds vaker terug op kantoren en andere zakelijke locaties. Wegwerpbekers zijn vooral populair om het feit dat u deze, zoals de naam al aangeeft, simpelweg kunt wegwerpen zodra ze gebruikt zijn.

Dat biedt een flink voordeel op de gebruikelijke bekers en glazen die keer op keer afgewassen moeten worden. Zo zijn de wegwerpbekers vooral populair op locaties waar geen vaatwasmachine staat, omdat ze na gebruik in de prullenbak gedeponeerd kunnen worden. Bovendien is het relatief goedkoop om wegwerpbekers te gebruiken en kunt u er eenvoudig een grote voorraad van aanleggen.

Hoe vindt u de juiste wegwerpbekers?

Met wegwerpbekers kunt u talloze kanten op. Denk er eerst over na welk formaat u precies nodig heeft. Dit is afhankelijk van de drankjes die u gaat aanbieden. Zo zijn er wegwerpbekers voor fris en bier met een inhoud van 30 cl en wegwerpbekers voor bijvoorbeeld espresso met een inhoud van slechts 10 cl.

Ook kunt u kiezen uit diverse materialen. U kunt wegwerpbekers van karton bestellen, welke ideaal zijn voor het serveren van warme dranken. Het karton biedt voldoende isolatie om de drankjes warm te houden en tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat gebruikers hun vingers niet aan de buitenkant van een wegwerpbeker branden.

Plastic wegwerpbekers zijn prettig voor koude dranken zoals sapjes en bier. Het materiaal is zeer stevig, waardoor de bekertjes niet snel zullen scheuren of breken. Op deze manier kunt u uw personeel en gasten altijd het beste bieden. Plastic wegwerpbekers zijn ook als thermo-variant verkrijgbaar, deze kunt u gebruiken voor warme dranken, zonder dat uw drankjes afkoelen.

Hoeveel wegwerpbekers heeft u nodig?

Bij het kiezen van de juiste wegwerpbekers zult u rekening moeten houden met het aantal bekers dat u de komende tijd nodig heeft. Zo kunt u op basis daarvan de juiste voorraad inslaan. Als u een grote voorraad wilt aanleggen, kiest u sneller voor de wat goedkopere bekers. Wilt u de beste kwaliteit aan uw personeel en gasten bieden? Dan zult u sneller kiezen voor een duurdere beker en mogelijk een iets kleinere voorraad aanleggen, om het risico op verspilling te reduceren.

Bestel direct uw wegwerpbekers

U kunt uw wegwerpbekers vandaag de dag zeer eenvoudig via het internet bestellen. Bij Goedkopekoffiebekers.nl bent u aan het juiste adres voor alles omtrent de materialen die nodig zijn om uw winkel, horecagelegenheid, kantoor of andere omgeving te voorzien van de beste ervaring voor uw klanten.

Bekijk het assortiment aan plastic wegwerpbekers

Bekijk het assortiment aan kartonnen wegwerpbekers