Voor- en nadelen van plastic bekertjes van de Action, Hema of Blokker

Wilt u plastic bekertjes inkopen? Dan is het vaak lastig om grote aantallen te bestellen of valt de prijs te hoog uit. In dit artikel zetten we de voor- en nadelen van plastic bekertjes bij de Action, Hema en Blokker op een rij. Daarnaast laten we zien welke plastic bekertjes Goedkopekoffiebekers.nl levert en wat daar de voor- en nadelen van zijn.

Action

Bijzonder aan de Action is het feit dat veel producten een stuk goedkoper zijn dan u dat normaal gewend bent. Doordat de Action grote partijen opkoopt kunt u direct uw slag slaan en op een eenvoudige manier meeprofiteren. Bij de Action zijn regelmatig plastic bekertjes verkrijgbaar! Helaas blijkt het vaak lastig om grote aantallen in te kopen en is de kwaliteit iedere keer anders. Daarnaast zijn plastic bekertjes niet altijd verkrijgbaar, als ze uitverkocht zijn kunt u ze soms een tijdje niet kopen (tot er weer een nieuwe partij is).

Hema

De Hema is een warenhuis dat iedereen in Nederland kent. Niets is volgens sommige liefhebbers Nederlandser dan de Hema! Als het op het inkopen van plastic bekertjes aankoopt biedt Hema een vast assortiment aan plastic bekertjes aan. U kunt deze plastic bekertjes in de winkel of online bestellen. Zoals u begrijpt richt de Hema zich op kleinere aantallen en is het lastig om grote partijen in één keer in te slaan.

Blokker

De verkrijgbaarheid van Blokker valt tegen. Blokker lijkt steeds minder wegwerpservies te leveren en stapt vooral over op servies van glas, steen of kunststof dat meerdere keren te gebruiken is. Net zoals bij de Action en Hema valt het niet mee om grote partijen plastic bekertjes in te slaan.

Plastic bekertjes van Goedkopekoffiebekers.nl

Bij Goedkopekoffiebekers.nl richten we ons op grote partijen plastic bekertjes. Zo kunt u alleen vanaf 3.000 stuks bestellen en wordt uw bestelling bezorgd. Zoekt u een standaard plastic bekertje van 180 cc? Dan kan het zo zijn dat u voor 3.000 stuks slechts € 29,50 betaalt. Wilt u grote aantallen tegelijk bestellen? Dan kunt u een offerte aanvragen en kunnen we een speciale prijs maken. Doordat er voor de plastic bekertjes van Goedkopekoffiebekers.nl 3 gram plastic gebruikt wordt is er sprake van een hogere kwaliteit dan normaal het geval is. Deze bekertjes zullen daardoor minder snel scheuren dan bij veel plastic bekertjes van Hema, Blokker, Action en vergelijkbare partijen het geval is.

Wilt u plastic koffiebekertjes bestellen met speciale eigenschappen? Bekijk dan de plastic bekers die wij in ons assortiment hebben en vergelijk de verschillende soorten. Zo komt u daar speciale automaatbekers tegen en plastic bekertjes die beter isoleren dan u dat normaal gewend bent.

Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.