Toetanchamon in de vorm van koffiebekers

Het is Egyptenaren gelukt om het masker van Toetanchamon te creëren met 7.260 koffiebekers. Een bijzondere prestatie waar zelfs het Guiness Book of Records aan te pas kwam. De recordpoging is geslaagd. Via deze link kunt u een filmpje zien met het masker. De recordpoging vond plaats naast het Groot Egyptisch Museum in Caïro. Een museum waar prachtige schatten uit de Egyptische oudheid te bewonderen zijn. In totaal meet het masker 6 bij 10 meter. 60 vierkante meter aan oppervlakte.

Zelf een recordpoging met koffiebekertjes ondernemen

Wilt u zelf een recordpoging doen? Waarschijnlijk heeft u binnen een jaar al voldoende koffiebekers om mee aan de slag te gaan. Het gemiddelde jaarverbruik ligt op ongeveer 1.000 koffiebekers per persoon. Dat zou betekenen dat als acht medewerkers een jaar sparen, er voldoende bekertjes zijn om deze recordpoging te overtreffen.

Hoeveel koffiebekers heeft u nodig?

Wilt u koffiebekers voor uw organisatie bestellen? Dan kunt u rekenen op een verbruik van ongeveer 1.000 koffiebekers per persoon op jaarbasis. Dit is iets meer dan noodzakelijk, waardoor er ook nog voldoende koffiebekers over zijn voor klanten en andere bezoekers. Een handig geheugensteuntje dus - 1.000 koffiebekers per jaar - ook als er geen ambities richting een recordpoging zijn. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.