Sociaal betrokken ondernemer van Het Hogeland 2022

Op 8 en 9 November was de 35ste editie van de Noordelijke Promotiedagen in Martiniplaza, hier was de eerste uitreiking van het certificaat ‘Sociaal betrokken ondernemer Het Hogeland’. Op Het Hogelandplein reikte wethouder Mariette de Visser het certificaat aan ons uit!

Wij hebben al enige jaren is er een goede samenwerking met Werkplein Ability (onderdeel van Gemeente Het Hogeland). Wethouder Mariette de Visser had het volgende over ons te zeggen: “Hun sociaal betrokken houding is van grote waarde in onze gemeente. Ze staan als jong, enthousiast bedrijf open om ook mensen met een arbeidsbeperking op te nemen in hun team, bijvoorbeeld via detachering vanuit Werkplein Ability. Mensen kunnen zo werkervaring opdoen en zich verder ontwikkelen”.

Leren en werken

In nauwe samenwerking met Werkplein Ability bieden wij ook Praktijkleren aan. Mensen die werken maar geen startkwalificatie hebben, kunnen dan leren tijdens het werken. Na een goede afronding krijgen zij een certificaat.

Een onderdeel van ons productieproces van de koffiebekers is nu ook ondergebracht bij het Leerwerkbedrijf van Werkplein Ability in Uithuizen. Een aantal mensen voert hier dagelijks werkzaamheden uit. Zo kunnen ze werken in een beschutte omgeving en meedoen in de maatschappij.

 

Uitreiking certificaat Goedkopekoffiebekers.nl GKB