Plastic bekertjes voor festival bestellen

Het organiseren van een festival brengt verschillende werkzaamheden met zich mee. Het inkopen van bier en frisdrank is hier een belangrijk onderdeel van. Organiseert u de bar tijdens een festival? Ook dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Wanneer u een festival organiseert twijfelt u mogelijk tussen glaswerk en plastic bekertjes. Dit artikel gaat over het bestellen van plastic bekertjes. Twijfelt u tussen glas of plastic? Lees dan snel verder en maak uw eigen afweging.

Voordelen van plastic bekertjes in plaats van glaswerk

Wanneer u kiest voor plastic bekertjes in plaats van glaswerk profiteert u van de volgende voordelen:

  • Plastic bekertjes zijn niet slechter voor het milieu dan glaswerk: Omdat plastic bekertjes voor een groot deel te recyclen zijn maakt het niet uit als deze in plaats van glaswerk worden gebruikt. Daarbij hoeven plastic bekertjes niet te worden afgewassen en kunnen ze direct worden weggegooid. Ook is de levensduur van glaswerk beperkt. Met name tijdens een festival zal een groot deel van uw glaswerk het begeven.
  • Plastic bekertjes zijn veiliger dan glaswerk: Bij festivals en andere evenementen is de veiligheid belangrijker dan ooit. Bij sommige evenementen wordt glaswerk als te gevaarlijk bevonden en niet toegestaan. Glaswerk is gevaarlijk wanneer er ongelukken gebeuren of als er agressie ontstaat. Met plastic bekertjes worden de risico's beperkt en kan er niemand gewond raken door glaswerk.
  • Plastic bekertjes zijn voordeliger dan glaswerk: Glaswerk brengt relatief hoge kosten met zich mee. Dit heeft te maken met de transportkosten, het afwassen van glaswerk en wanneer er verliezen zijn als er glaswerk breekt. Ook neemt glaswerk meer ruimte in beslag aan de bar. Met plastic bekertjes heeft u hier niets mee te maken!

Plastic bekertjes bestellen

Kiest u voor plastic bekertjes? Dan kunt u deze direct bestellen via Goedkopekoffiebekers.nl. U vindt hier verschillende soorten plastic bekertjes en u kunt deze plastic bekertjes direct bestellen. U kunt de plastic bekertjes gebruiken voor het uitserveren van bier en diverse frisdranken. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u grote aantallen tegelijk bestellen en profiteren van interessante kortingen. Wanneer het om grote hoeveelheden tegelijk gaat kunt u een offerte aanvragen.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl vindt u bierbekers die tevens geschikt zijn voor verschillende soorten frisdrank. U kunt kiezen voor de 250 cc plastic beker en 300 cc plastic beker. Wanneer u warme dranken serveert kunt u het best voor een kartonnen beker kiezen. Deze plastic bekertjes zijn uitsluitend voor koude dranken geschikt. Plastic bekertjes kunnen uiteraard ook tijdens feestjes, in de kantine en op andere gelegenheden gebruikt worden.

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!