Meer omzet genereren met koffie to go

Wanneer u koffie to go verkoopt zijn er verschillende mogelijkheden om uw omzet te verhogen. In dit artikel nemen we een aantal ideeën met u door.

Werk met een giftcard

Om het drinken van koffie to go te stimuleren is het verstandig om met zoiets als een giftcard te werken. Zo wordt het drinken van koffie gestimuleerd en komt men na verloop van tijd terug om uw spaaracties te incasseren. De tevredenheid van klanten zal hierdoor vergroot worden en het wordt aantrekkelijker om koffie te kopen wanneer er een spaaractie loopt. Ook bedrijven als Starbucks en Douwe Egberts werken met dit systeem.

Limiteer het aantal zitplaatsen

Als u meer koffie to go wilt verkopen is het belangrijk om te laten zien waar u precies op gericht bent. Gaat het in uw koffietent om gratis WiFi en zitplaatsen waaraan gewerkt kan worden of ligt de focus op het koffie to go concept? Wanneer er minder zitplaatsen worden aangeboden worden er automatisch meer koffie to go producten besteld. Ook ontstaat er op deze manier meer ruimte voor een kassa, uitgiftepunt en koffiemachines. Wanneer u focust op koffie to go dient dit duidelijk te zijn.

Faciliteer de juiste koffie to go bekers

Naast uitstekende koffie is het van belang dat koffie op de juiste manier wordt uitgeserveerd. Een belangrijk voorwaarde daarvoor zijn koffie to bekers. Bij Goedkopekoffiebekers.nl bieden we verschillende koffie to go bekers aan. Deze koffie to go bekers zijn te gebruiken in een koffietent en zijn ideaal wanneer er koffie moet worden meegenomen. Tevens kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl handige draagtrays vinden waar koffie in kan worden meegenomen. Dit maakt het dragen van meerdere koffiebekertjes een stuk eenvoudiger en voorkomt blaren.

Vergeet de branding van uw koffiebekers niet

Om het koffie to go concept te promoten is het belangrijk dat het voldoende wordt uitgedragen. Zo wordt de naamsbekendheid van uw koffietent vergroot en is de kans groter dat dit extra klanten oplevert. Dit kan door middel van de juiste bedrukking op koffiebekers. Goedkopekoffiebekers.nl maakt het mogelijk om uw grafische ontwerp te laten bedrukken. Eventueel kunnen wij een grafisch ontwerp zelfs kosteloos voor u maken! Wanneer u veel koffiebekers tegelijk bestelt is het bedrukken van koffie to go bekers relatief goedkoop. Gaat u voor zeer grote aantallen? Dan kunt u het best een offerte aanvragen.

Koffiebekers inkopen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Wilt u meer weten over de manier waarop Goedkopekoffiebekers.nl werkt of wil u een unieke aanbieding ontvangen? Wij helpen u graag!

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!