Kartonnen koffiebekers of plastic koffiebekers?

Twijfelt u tussen kartonnen en plastic koffiebekers? In dit artikel laten we de verschillen tussen plastic en karton zien. Op basis daarvan kunt u beslissen welk materiaal het best op uw wensen aansluit. Als leverancier van zowel plastic als kartonnen koffiebekers laat Goedkopekoffiebekers.nl u graag de verschillen zien. Gelukkig kunt u bij beide materialen rekenen op het beste van het beste! Wij houden de kwaliteit van onze koffiebekers nauwlettend in de gaten en werken met de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Weet u welke koffiebekers het best bij u passen? Dan laat Goedkopekoffiebekers.nl u graag zien met welke voordelen u te maken krijgt wanneer u een bestelling plaatst.

Kartonnen koffiebekers

Staat u op het punt om kartonnen koffiebekers te bestellen? Dan bent u niet de enigste! Kartonnen koffiebekers worden in tegenstelling tot plastic koffiebekers steeds populairder en dat heeft verschillende redenen. Volgens koffieliefhebbers drinken kartonnen koffiebekers veel prettiger dan bij plastic het geval is. Karton voelt zacht en neemt tegelijk een aangename temperatuur aan, het wordt niet te heet en zal ook isoleren. U brandt uw mond daardoor niet en u kunt op een prettige manier drinken. Daarnaast is karton uitermate geschikt om een bedrukking op te plaatsen. Zo kunt u uw eigen stijl creëren! Prettig wanneer u uw bedrijfslogo of eigen huisstijl op uw koffiebekertjes wilt laten bedrukken.

Plastic koffiebekers

Plastic is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Naast koffie en thee kunt u plastic bekers namelijk ook voor koude dranken gebruiken. In dat geval worden er meestal dunnere bekertjes gebruikt. Daar wordt vaak bier of frisdrank in geschonken. Zoekt u plastic bekers voor bijvoorbeeld smoothies? Ook hier bestaan speciale bekers voor. Plastic bekertjes zijn vaak iets voordeliger dan kartonnen koffiebekers. Daarnaast is het mondgevoel iets anders en wordt er op een andere manier geïsoleerd, in tegenstelling tot karton wordt er bij plastic vaak een ribbel gebruikt. Zo voelt een koffiebekertje koeler aan en blijft de koffie warm.

Koffiebekers bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Goedkopekoffiebekers.nl is gespecialsieerd in het leveren en produceren van koffiebekers. Zowel in karton als plastic! Wanneer u koffiebekertjes in karton bestelt is het zelfs mogelijk om de bekertjes te laten bedrukken. Zo kunt u uw koffiebekers verfraaien met uw bedrijfslogo of een grafisch ontwerp. Goedkopekoffiebekers.nl kan dit grafische ontwerp volledig kosteloos voor u maken. Na uw akkoord worden de koffiebekers geproduceerd.

Bestelt u uw koffiebekers vandaag voor 16:00? Dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd! Wanneer u uw koffiebekers laat bedrukken duurt dit iets langer. Plaatst u een grote bestelling of wilt u direct uw gehele jaarvoorraad bestellen? Dan kunt u het best een offerte op maat laten maken.

U bereikt ons via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!