Hoeveel koffiebekers verbruikt een medewerker per dag?

Bent u bezig met het inkopen van koffiebekers? Dan is het belangrijk om na te denken over de hoeveelheid koffiebekers die ongeveer benodigd zijn. Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn namelijk uitstekende schaalvoordelen te behalen. Hoe meer koffiebekers u inkoopt, hoe hoger het inkoopvoordeel op deze koffiebekertjes zal zijn.

Als stelregel bij het inkopen van koffiebekers, worden op dagelijkse basis drie koffiebekertjes per medewerker aangehouden. Dit komt neer op een verbruik van 1000 koffiebekertjes per jaar. Ook ziektedagen, weekenden en non-verbruikers zijn inbegrepen. Meestal wordt ongeveer een jaarvoorraad aan koffiebekertjes ingekocht, op deze manier zijn de grootste kortingen te behalen en hoeft u voorlopig niet meer te bestellen. Lukt het niet om al deze koffiebekertjes op te slaan? Dan kan Goedkopekoffiebekers.nl u daarbij helpen, we kunnen koffiebekers in ons magazijn reserveren en gefaseerd uitsturen. Zo staan er geen koffiebekers in de weg en kunt u alsnog van interessante kortingen profiteren. Gebruik de volgende formule: 1000 bekers per fulltimer (benodigde aantal koffiebekers = 1000 x aantal fulltimers).

Koffiebekers laten bedrukken?

Bij het laten bedrukken van koffiebekers is het mogelijk om uw huisstijl aan koffiedrinkers te presenteren. Wilt u een speciale boodschap aan uw personeel of gasten meegeven? Dan kan dat ook op uw koffiebekers bedrukt worden. U kunt zelf een grafisch ontwerp bij ons aanleveren of wij kunnen een ontwerp door onze grafisch ontwerper laten maken. Uniek daarbij is dat er door Goedkopekoffiebekers.nl op verschillende manieren bedrukt wordt. U kunt voor een drukmethode in 1 tot en met 6 kleuren bedrukken (PMS) en u kunt voor een full-color bedrukking (CMYK) gaan. Voor een kleiner aantal is de multi colour bedrukking interessant, bij grotere aantallen is het verstandig om naar een beperkt aantal kleuren te kijken.

Duurzame koffiebekers

Wilt u verduurzamen als het om koffiebekers gaat? Ook daar biedt Goedkopekoffiebekers.nl oplossingen voor aan. Zo kunt u koffiebekers van FSC karton bestellen. Dit papier komt uit beschermde bossen, in gebieden waar het verantwoord is om hout te kappen. Daarnaast zijn er varianten waarbij gebruik is gemaakt van een biologisch afbreekbare coating. Normaal zou dit om een coating van plastic gaan, welke schadelijk is voor ons dierbare milieu. Omdat wij ons realiseren dat we op dit gebied in een overgangsfase zitten zijn er ook normale kartonnen koffiebekers en plastic bekertjes verkrijgbaar. U maakt deze keuze zelf.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.