Goedkopekoffiebekers voor voetbalclubs

Voetbal is de populairste sport van Nederland. Veel mensen zijn nauw betrokken bij een of meerdere voetbalclubs. Elk weekend trekken veel toeschouwers door het hele land naar de voetbalvelden, zowel naar de prof clubs als de amateur clubs. En langs de lijn hoort natuurlijk een lekker warm kopje koffie. Dit kopje koffie kan duizenden euro's per jaar extra inkomsten voor jouw club betekenen.

Koffiebekers als reclamebord

Langs de voetbalvelden staan overal reclameborden van plaatselijke- en/of landelijke bedrijven die graag bij de toeschouwers van jouw voetbalclub onder de aandacht willen komen. Deze toeschouwers drinken tijdens de wedstrijden en in de rust koffie uit een bekertje. Een wit, saai, bekertje waar niks opstaat... Waarom zou je dit bekertje niet gebruiken als adverteer middel? Door de koffiebeker te bedrukken met een advertentie wordt het de ideale manier om letterlijk dichtbij de toeschouwer te komen voor een sponsor.

Dit zien wij steeds vaker gebeuren. De club bedrukt koffiebekers met het logo van de club én meerdere sponsoren. Hierdoor heb je koffiebekers met een unieke uitstraling van de club plus je genereert er extra inkomsten mee! Door de koffiebeker toe te voegen aan het sponsorpakket verdien je aan twee kanten: je verdient aan de sponsoren én je hoeft zelf geen koffiebekers meer in te kopen.

Verdienmodel

Wat betekent dit in de praktijk? Wat zijn de kosten en wat levert het op? Hieronder het verdienmodel voor adverteren op koffiebekers.


Aantal koffiebekers per jaar
Jaarlijkse kosten koffiebekers
Sponsorinkomsten (6 adverteerders)

50.000 stuks
€ 1.750,- (3,5 cent per beker)
€ 2.400,- (6 x € 400,-)

Dit betekent dat de club voor een jaar geen koffiebekers meer hoeft te kopen plus extra sponsorinkomsten heeft. Door dit concept aan het sponsorpakket toe te voegen genereert de club elk jaar € 2.400,- aan extra inkomsten.

Geen extra inspanning

Om het de voetbalclubs zo gemakkelijk mogelijk te maken realiseren wij geheel kosteloos een ontwerp, rekenen wij geen opstart-, cliché- en verzendkosten. En kunnen wij de bekers in meerdere keren toesturen zodat de club geen onnodige opslag heeft.

Voor extra informatie en precieze kosten over het bedrukken van koffiebekers voor je voetbalclub neem even contact met ons op via 050 72 00 447 of info@goedkopekoffiebekers.nl.