Goedkopekoffiebekers.nl winnaar FD Gazellen Award 2015

Goedkopekoffiebekers.nl behoort reeds tot de 490 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Daar is nu de award voor Beste Toekomstvisie van Nederland, onderdeel van de FD Gazellen Award, aan toegevoegd!

De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het Financieel dagblad is lovend over de snelle groei die Goedkopekoffiebekers.nl maakt met productiefaciliteiten volledig in eigen beheer.

Volledige productie koffiebekers in eigen beheer

Goedkopekoffiebekers.nl is opgericht in 2011 en is in een korte tijd uitgegroeid tot marktleider in de Benelux op het gebied van koffiebekers en het bedrukken van koffiebekers. Dit is dan ook de reden dat wij genomineerd werden voor de FD Gazellen Award.

Al sinds 2013 werken wij met eigen Nederlandse operators in onze productiefaciliteiten in China.

In 2015 hebben wij 700 miljoen koffiebekers geproduceerd, waarvan 20% in onze fabriek in Groningen is geproduceerd. In 2020 willen wij al onze bekers produceren in onze fabriek in Groningen. Dit kunnen wij bereiken door onze machines stapsgewijs richting Nederland te verhuizen en continu te investeren en ontwikkelen van de meest geavanceerde machines ter wereld.

Mede hierdoor heeft Goedkopekoffiebekers.nl deze prestigieuze award gewonnen!