Goedkope koffiebekers bedrukken: tips op een rij

Wilt u goedkope koffiebekers laten bedrukken? In dit artikel staan een aantal tips op een rij. Zo kunt u dit snel en professioneel doen.

Koffie drinken is een belangrijk middel om in contact met elkaar te komen. U drinkt koffie met klanten, uw collega’s of u neemt uw dag kort door bij de koffiemachine. Naast goede koffie zijn koffiebekers belangrijk.

Wanneer u de koffiebekers van uw organisatie faciliteert is het belangrijk dat deze altijd op voorraad zijn en natuurlijk het liefst in de eigen huisstijl! Staat u op het punt om koffiebekers te laten bedrukken? Houd dan rekening met de volgende tips:

Tip 1: Full colour of PMS bedrukking met 1 tot 6 kleuren

Wilt u uw koffiebekers in full colour laten bedrukken of in één tot zes kleuren?

Wanneer u kiest voor een scherpe prijs is het beter om uit te wijken naar een design met één tot zes kleuren, vaak is dit mogelijk wanneer u alleen uw bedrijfslogo bedrukt. Daarnaast kunnen wij vanaf 50.000 stuks produceren in onze fabriek in China tegen de aller scherpste tarieven. Als u uw koffiebeker met een foto of meerkleurige illustratie laat bedrukken is full colour noodzakelijk. Wij doen dit vanaf 1.000 stuks en met een levertijd vanaf 5 werkdagen!

Tip 2: Koffiemachine en maatvoeringen koffiebekers

U kunt kiezen uit koffiebekers in verschillende maatvoeringen. Afhankelijk van uw koffiemachine en de producten die deze uitschenkt passen daar bepaalde maatvoeringen bij. Vaak wordt er gekozen voor small, medium en large. Bij small kunt u denken aan 120 cc voor espresso, bij medium aan 180 cc en 150 cc voor een normale koffie en bij large aan 230 cc voor cappuccino of de 300 cc voor een grote koffie zoals latte machiatto.

Tip 3: Kies voor een milieuvriendelijke oplossing

Kies voor koffiebekers van FSC papier: een milieuvriendelijke oplossing. Steeds meer organisaties voeren een streng beleid als het om maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat, een koffiebeker van FSC past daar helemaal bij! Kies daarom voor koffiebekers die van FSC papier gemaakt zijn. FSC is een onafhankelijke milieuorganisatie die garandeert dat papier met dit label uit gecontroleerde bossen komt. Zo weet u zeker dat er bij de totstandkoming van de koffiebeker rekening wordt gehouden met planten, dieren, de lokale bevolking en bosarbeiders.

Tip 4: Pas uw design aan op de bedrukking en koffiebeker

Wilt u een koffiebeker met uw bedrijfslogo bedrukken? Dan kunt u deze uploaden. Als u qua design andere ideeën heeft kunt u van iedere koffiebeker een template downloaden. Op deze manier weet u precies welke ruimte u voor het design heeft. Eventueel kunt u het design ook later aanleveren! Neem contact met ons op om de vereisten van uw aangeleverde design te achterhalen of spreek uw wensen uit en laat door ons professionele team een ontwerp maken (wij doen dit gratis). Goedkopekoffiebekers.nl gaat aan de slag als u akkoord met het design gaat.

Koffiebekers laten bedrukken door Goedkopekoffiebekers.nl

Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn wij gespecialiseerd in koffiebekers en de bedrukking daarvan. Bestel bedrukte koffiebekers vanaf 1.000 stuks in full colour of vanaf 5.000 stuks in één tot zes kleuren voor een scherpere prijs. Onze koffiebekers worden indien dat gewenst is gemaakt van FSC papier (certificaatnummer SKH-COC-000292GM).

Via deze link kiest u een koffiebeker en kunt u deze bedrukken. Neemt u liever contact met ons op? Bereik ons dan telefonisch via 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of via Facebook? Ook dat is mogelijk.