Bier in plastic of glas aanbieden

Tijdens het organiseren van een feest of ander evenement wordt er vaak tussen glaswerk en plastic getwijfeld. Afhankelijk van het type evenement is bier of plastic effectiever en moet er daarom een afgewogen keuze gemaakt worden. Wanneer u twijfelt tussen glas of plastic kunt u door middel van dit artikel de juiste afweging maken.

Voordelen van plastic bekertjes voor bier

Kiest u voor plastic bekertjes? Dan kunt u van de volgende voordelen profiteren:

  • Plastic bekertjes zijn goedkoper dan glas: Met name bij grotere evenementen kost het veel tijd en energie om het glaswerk op orde te houden. Denk aan het inzamelen van glas, glas dat kapot valt en glas dat afgewassen moet worden. Bij plastic bekertjes is er geen sprake van al dit soort problemen! Plastic bekertjes kunnen direct worden weggegooid nadat ze gebruikt zijn. U heeft er geen omkijken naar!
  • Plastic bekertjes zijn veiliger dan glas: Glazen kunnen breken of veranderen in een gevaarlijk object. Zeker wanneer er agressie ontstaat of als het druk is kan dit voor ongelukken zorgen. Ook schaaf- en snijwonden vormen in dat geval een risico! Wanneer er plastic bekertjes gebruikt worden kan er niets gebeuren.
  • Plastic is niet slechter voor het milieu dan glas: Tegenwoordig is het geen probleem om plastic grotendeels te recyclen. Wanneer plastic na afloop van een evenement wordt opgehaald kan het door verschillende bedrijven worden omgesmolten voor nieuw plastic. Daarnaast is de levensduur van glaswerk vrij beperkt en kost het recyclen van glas meer energie. Ook wordt er water verspild bij het steeds opnieuw schoonmaken van glas. Bij plastic is dit niet het geval!

Voordelen van bier in glas

Tijdens sommige gelegenheden is plastic niet gepast en kunt u beter overstappen op plastic. Houd er echter rekening mee dat er genoeg afwassers aanwezig zijn en die bierglazen nooit op kunnen raken. Daarnaast is het prettig als er iemand rondloopt die glas ophaalt en eventueel glas kan opruimen als er iets valt. Glas ziet er iets chiquer uit en geeft volgens veel bierdrinkers geen vreemde smaak af. Bij plastic is dit echter ook niet het geval! De plastic bierglazen van Goedkopekoffiebekers.nl zijn volledig smaak- en geurloos.

Plastic bekertjes bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Bij Goedkopekoffiebekers kunt u plastic bekers voor bier bestellen. Bestelt u meerdere plastic bekertjes tegelijk? Dan kunt u rekenen op korting. Vraag eventueel een offerte aan voor de best mogelijke prijs.

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!