Alles over recyclebare koffiebekers

Als het over koffiebekers gaat, hebben we het al snel over het duurzaamheidsaspect van deze bekertjes. Verwacht wordt dat koffiebekers slecht zouden zijn voor het milieu en het veel beter is om een stenen mok te gebruiken en deze af en toe af te spoelen. Men realiseert zich niet dat er bij dit afspoelen veel chemische schoonmaakmiddelen en al snel één of twee liter water gebruikt wordt. Dit is minder goed voor het milieu, onderzoek toont aan dat dit zelf slechter is dan het gebruiken van wegwerpbare koffiebekertjes. Zeker als deze koffiebekertjes meerdere keren gebruikt worden. Het kan gaan om papieren koffiebekers of plastic. Om verscheidene redenen wordt er bij voorkeur vaak voor papier gekozen.

Papieren bekers recyclen

Met name in kantoren, wordt er vaak voor papieren koffiebekers gekozen. Deze zijn zowel voor warme als koude dranken te gebruiken. Ze voelen iets prettiger aan dan plastic en houden de warmte beter vast. Om hetzelfde effect bij plastic bekertjes te bereiken, is het belangrijk om een dikkere laag en ribbels te gebruiken. Dit worden thermobekers genoemd. Al deze bekertjes kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl bestellen.

Duurzame bekers

Onder ´duurzame bekers´ kunt u onder andere koffiebekers vinden die volledig te recyclen zijn. Door deze koffiebekers op de juiste manier in te zamelen en vervolgens te vergisten, is het mogelijk om het materiaal op een organische manier te verteren. Dit vergistingsproces maak het mogelijk om de coating van het koffiebekertje af te breken en het gebruikte papier opnieuw in te zetten voor andere doeleinden. Halo Green Cups worden deze koffiebekers op een toepasselijke manier genoemd. Plaatst u direct een grotere bestelling via Goedkopekoffiebekers.nl? Dan zijn er behoorlijke staffelkortingen te behalen. Met name als het om bedrukte koffiebekers gaat, is dit verschil goed te merken. Door grotere bestellingen te plaatsen, zijn er immers gemakkelijk arbeidskosten te besparen. Machines hoeven slechts eenmaal ingesteld te worden, ook als het om een grotere oplage gaat. Wilt u voor zeer scherpe tarieven bekertjes bestellen? Vraag dan een offerte aan. Zo kunnen wij direct berekenen voor welke prijzen er te leveren is. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.